Servo programmering

– teknologi, der rykker

Hos PD-AUTOMATION har vi mange års erfaring med servo programmering. Vi løser opgaver for både store og små produktionsvirksomheder, og leverer skræddersyede løsninger hver gang. Få kvalitetssikret servo programmering, som ruster jer til fremtiden.

Servo programmering hos PD-AUTOMATION

Hos PD-AUTOMATION oplever vi en stor efterspørgsel på professionel servo programmering. Der er rift om de kompetente medarbejdere i branchen, der kan imødekomme virksomhedernes voksende behov for servo programmering. Derfor tilbyder vi både vores hjælp på konsulentbasis og projektniveau. Rigtig mange virksomheder og maskinbyggere har ikke egne ansatte til at håndtere alt det tekniske, eller programmeringsmæssige, men med PD-AUTOMATION som samarbejdspartner er det heller ikke nødvendigt.

Hos PD-AUTOMATION arbejder vi dagligt med servo programmering og udvikling af robotteknologi til produktionsvirksomheder. Vores ansatte har stor erfaring og viden indenfor området, og kan hjælpe jeres virksomhed med at finde fremtidsrettede, innovative løsninger, tilpasset jeres specifikke krav. Vi har stor erfaring med både Rockwell og Siemens som producenter, men arbejder også gerne med andre producenter.

Servo programmering på konsulentbasis

Der er rigtig mange gode grunde til at hyre en professionel automationsekspert til at udføre virksomhedens servo programmering. Vores kompetente medarbejdere kan træde ind i virksomheden som en ekstra kapacitet, som fra første dag tilfører virksomheden faglig viden og erfaring.

Vores konsulenter arbejder på timebasis, så ved at hyre PD-AUTOMATION til at varetage jeres servo programmering, kan virksomheden ændre faste omkostninger til variable omkostninger. Derudover kan I få fremtidsrettet sparring og specialviden – en ekstra bonus som gavner samarbejdet og jeres ansattes udvikling. Alt i alt en investering, som hurtigt betaler sig.

Servo programmering på projektniveau

Ønsker I, at PD-AUTOMATION varetager den komplette automationsløsning, er det også en mulighed. Vi varetager både servo programmering, samt flere andre programmeringsopgaver – med speciale i Rockwell og Siemens udstyr. Derudover varetager vi også projektledelsen, udviklingen af design, dimensionering, konstruktion, samt bygning af styretavler.

Når det kommer til konstruktion og styrertavler udføres dele af arbejdet af en kompetent samarbejdspartner. Al kontakt med de øvrige samarbejdspartnere foregår dog igennem os, så I som virksomhed kan fokusere mere på det overordnende samarbejde, samt på jeres behov i forhold til automatiseringsarbejdet og servo programmeringen.

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik