SCADA programmering

– få overblik og styring

SCADA står for “Supervisory Control and Data Acquisition”. Et overordnet software styringssystem, som bruges til overvågning, styring og dataopsamling i industrivirksomheder. Et fantastisk redskab til at analysere en industriel process, hvilket også er årsagen til, at det bruges inden for et væld af forskellige industrier og brancher.

SCADA kræver imidlertid skræddersyede løsninger tilpasset virksomhedernes individuelle behov og produktionvilkår – her kan PD-AUTOMATION hjælpe.

Få overblik med SCADA programmering

Søger I en overordnet, kontrollerende systemarkitektur, som kan give jer det helt store overblik, samt en skræddersyet styring, er SCADA den rette løsning. SCADA programmering bruges derfor allerede i langt de fleste virksomheder indenfor industien. Et sikkert valg som kan hjælpe med at fremtidssikre jeres produktion.

Derfor skal I vælge SCADA programmering

SCADA kan favne rigtig mange forskellige elementer i en moderne industrivirksomhed. Med SCADA programmering kan I både få hjælp til simple opsætningsopgaver og komplekse automationssystemer.

SCADA indsamler data fra interne computere, grafiske brugergrænseflader og netværkskommunikation, samtidig med, at data fra eksterne kontrolsystemer og PLC-controllere indflettes, så selve produktionen også kan styres via SCADA.

SCADA konceptet blev udviklet som et universelt middel til fjernadgang til en række lokale kontrolmoduler, som kunne være fra forskellige producenter, der tillader adgang via standardautomatiseringsprotokoller. De kan styre store processer, der kan omfatte flere steder, og arbejde over store, såvel som små, afstande.

Slutteligt kan SCADA programmering også hjælpe virksomheder med historisk sporing, så virksomheden kan få et solidt og brugbart kronologisk sammenligningsgrundlag over tid. Alt i alt sikrer SCADA jer dermed procesovervågning og produktionsstyring på højt niveau.

SCADA programmering hos PD-AUTOMATION

Ønsker I hjælp til SCADA programmering kan I hos PD-AUTOMATION både få hjælp på konsulent- og projektbasis alt efter behov.

Ønsker I at bruge os på konsulentbasis, udsender vi én af vores dygtige medarbejdere til at udføre opgaven og vejlede jer. Det foregår på timebasis, og tilpasses jeres specifikke behov.

Er PD-AUTOMATION projektansvarlige administrer vi hele processen fra A til Å, derunder også samarbejdet med underleverandørerne, så I som virksomhed lettere kan fortsætte jeres vante arbejdsgange, indtil systemet fungerer som ønsket.

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik