PLC programmering

– innovativ forenkling af arbejdsprocesserne

PLC står for “Programmerbar Logik Controller”. En lille digital computer med et indbygget operativsystem, som er optimeret til at håndtere et stort antal opgaver på faste tidspunkter. Et kæmpe fremskridt set i forhold til ældre automatiserede systemer, som brugte hundredevis af relæer og cam-styringer til det samme, som en enkel programmeret PLC kan klare i dag.

PLC programmering – én computer til alt

Den programmerede PLC, monteres på en DIN-skinne, og kan sammenflette et væld af forskellige styrings- og målingselementer, fx kontakter, følere og relæer. I undgår herved at skulle have en stor styretavle fyldt med relæer og timere. Istedet får I et skræddersyet og logisk system, som forenkler og effektivisere styringsprocesserne.

Ordentlig PLC programmering kræver uden tvivl faglig ekspertise og udførsel, men når arbejdet er udført korrekt, forenkler god PLC programmering arbejdsgangene markant. I vil som virksomhed både spare tid, penge og frustrationer ved at investere i professionel PLC programmering.

PLC programmering hos PD-AUTOMATION

Når det kommer til PLC programmering, bør I altid kontakte profesionelle. Det kræver specialviden og masser af praktisk programmeringserfaring, at udføre arbejdet ordentligt. Alt skræddersyes til den enkelte produktion, så PLC programmeringen fungerer efter hensigt.

PLC programmering på konsulent- eller projekt-basis

Hos PD-AUTOMATION udfører vi både PLC programmering på konsulentbasis og projektniveau.
Ønsker I vores service på konsulentbasis, sender vi én af vores ansatte ud til jeres virksomhed. Vi kan både stå for selve programmeringen, eller indgå i samarbejdet med en rådgivende og vejledende funktion.

Ønskes i stedet, at PD-AUTOMATION står for hele projekthåndteringen i et større samarbejde, hvor vi fx også udfører andre programmeringsopgaver, er det også en mulighed. PD-AUTOMATION har omfattende erfaring med projektstyring af større projekter. Vi varetager kontakten med underleverandører, og følger projektet sikkert i havn.

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik