HMI programmering

– ét teknisk betjeningssystem som samler trådene

HMI programmering står for “Human Machine Interface”. Et grafisk betjeningssystem, som bruges til at betjene industrimaskiner med. Ved at investere i kvalitetsbevidst, professionel HMI programmering, kan I forenkle de ansattes arbejdsgange, og gøre produktionsanlæggets funktioner og processer mere gennemsigtige og fremtidssikrede. Lad PD-AUTOMATION hjælpe jeres virksomhed med at fremtidssikre jeres produktion og arbejdsrutiner.

HMI programmering hos PD-AUTOMATION

Hos PD-AUTOMATION har vi mange års erfaring med at skræddersy og tilrette HMI programmering – særligt på Rockwell og Siemens udstyr. Vi kan både udvikle skræddersyede løsninger fra bunden, tilpasse nuværende systemer, eller rådgive jer på konsulentbasis. Uanset samarbejdets form sikrer vi jer brugervenlige og skræddersyede løsninger hver gang.

Få kontrol og overblik med HMI programmering

Den rette HMI programmering giver virksomhedens ansatte et visuelt overblik over maskinernes funktioner og indstillingsmuligheder. Et effektiviserende og funktionelt system, som med rette tilpasning kan forbedre arbejdsrutinerne markant. Er der en fejl, kan kilden hurtigt lokaliseres, rettes eller tilpasses.

De tre typer HMI programmering

Der findes overordnet tre typer HMI programmering.

Den første type har på sin vis erstattet klassiske trykknapper. Før HMI programmering blev opfundet blev maskinerne betjent via et væld af forskellige trykknapper. I dag har HMI programmering gjort arbejdet væsentligt nemmere, ved at centralisere alle funktioner til én betjeningsskærm.

Den anden type HMI programmering bruges til håndtering og behandling af data, samt til udprintning af produktionsrapporter. Her er det vigtigt at skærmen er stor nok til at vise grafer, produktionsresultater og lignende. Den indsamlede data kan indeholde vejledende instrukser, data-trending, data-logging og alarmhåndtering.

Sidst, men ikke mindst, kan HMI programmering også bruges til ren betjening og overvågning.

PD-AUTOMATION – din profesionelle samarbejdspartner

Hos PD-AUTOMATION kan vi både tilbyde professionel hjælp og sparring på konsulent og projektniveau.

Ønsker I at samarbejde på konsulentbasis, tilkobles én af vores kompetente medarbejdere. De indgår på timebasis i Jeres team og supplerer med ny, opdateret viden og teknisk know-how. Igennem god service og dialog finder vi de bedste løsninger, og sikrer samtidig at formidlingen af slutproduktet er optimal.

Ønsker I som virksomhed istedet, at PD-AUTOMATION står for hele projektstyringen, er det også en mulighed. Vi varetager alle processer og al kontakt med øvrige samarbejdspartnere. Herved sikres virksomheden kvalitetsbaserede helhedsløsninger, som er med til at fremtidssikre virksomheden.

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik