Automatisering

Hos PD-AUTOMATION arbejder vi med automatisering af produktionsanlæg indenfor moderne industri. Et speciale, som sikrer virksomheder bedre arbejdsgange og øget produktivitet –  fornuftige og sunde investeringer i fremtiden.

Automatisering siden 2012

Virksomheden PD-AUTOMATION så dagens lys i 2012. Grundlagt af Per Danielsen og Peter Østberg – fagspecialister med mere end 20 års erfaring indenfor området. Sammen med virksomhedens øvrige ansatte, har Per og Peter skabt en virksomhed, hvis fundament hviler på kvalitetsbevidste og gennemtestede løsninger. Hos PD-AUTOMATION får kunderne professionel rådgivning og skræddersyede løsninger hver gang.

Per Danielsen
Ejer og direktør

Mail: pda@pd-automation.dk
Tlf.: +45 2777 4949

Peter Østberg
Ejer og programmør

Mail: poe@pd-automation.dk
Tlf.: +45 2777 4941

Professionel og innovativ automatisering

PD-AUTOMATION løser komplekse opgaver indenfor maskinstyringer og procesanlæg, samt komplette industrielle automationsløsninger. Programmeringen foregår både i PLC, Servo, HMI og SCADA – med speciale i Rockwell og Siemens udstyr. Slutteligt udvikles også skræddersyede, styre- og effekttavler, som gør at vi kan levere en komplet automationsløsning. Uanset om I ønsker assistance på konsulent eller projektbasis, står PD-AUTOMATION klar til at hjælpe.

Derfor skal I vælge professionel automatisering

Når det kommer til virksomhedsens driftsikkerhed, bør I ikke gå på kompromis med kvaliteten af automatiseringen, da det over tid kan blive en bekostelig affære. I risikerer at måtte pause jeres produktion, hvis maskinerne uventet går i stykker pga. nedslidning eller tekniske fejl. Har I ydermere ikke investeret i nye, automatiserede produktionsanlæg, kan det i værste fald betyde, at al maskineri skal udskiftes, inden I kan fortsætte produktionen, fordi de nødvendige dele til reparation ikke længere er i produktion.

Med den rette vejledning og investering i innovativ og fremtidssikret automatisering, kan I undgå maskinelle nedsmeltninger. I kan planlægge og fordele jeres investeringer, så det passer bedre ind i jeres drift og budgettering. Ved at investere i produktionsforbedringer, gør I jeres virksomhed mere konkurencedygtig. I fremtidssikrer jeres drift, og sætter samtidig gang i samfundsvæksten. En uundværlig investering, hvis Danmark skal fortsætte som produktionsland om 15-20 år. Danmark er nemlig afhængig af automatisering og andre teknologiske fremskridt. Vi skal følge udviklingen og investere i fremtidssikrede produktionsanlæg, hvis vi ikke vil tabe i det lange løb.

Formidling af komplekse tekniske systemer

Hos PD-AUTOMATION er vi ikke kun eksperter i automatisering. Vi stiller også skarpt på formidlingen af vores skræddersyede, tekniske løsninger. Automatiseringsbranchen lider ofte under manglende formidling, hvilket kan være yderst frustrerende for kunderne, når de efterfølgende skal have hverdagen med de nye automatiserede produktionsanlæg til at fungere. Derfor gør vi hos PD-AUTOMATION meget ud af formidlingen af vores arbejde både før, under og efter arbejdet er udført.

Vi knokler fortløbende for at udvikle enkle og logiske betjeningssystemer, som giver vores kunder mulighed for selv at gennemskue systemet og processerne. Det er vores ansvar at imødekomme kundens behov, og for at formidle vores teknisk komplicerede arbejde på en ordentlig og let forståelig måde.

Så hvis I ønsker at undgå dårlig kommunikation og uigennemskuelige tekniske løsninger, er PD-AUTOMATION den rette samarbejdspartner. Sammen finder vi den bedste og mest logiske automatiseringsløsning, tilpasset jeres specifikke behov og ønsker.

Fremtidssikret automatisering

Hos PD-AUTOMATION hjælper vi store og små virksomheder med at følge udviklingen, og fremtidssikre virksomhedernes drift fremadrettet. Vores ansatte er højtuddannede fagspecialister med den rette indstilling og erfaring. I får derfor professionelle, innovative og kvalitetsbaserede løsninger, som hjælper jeres egen virksomhed, og er med til at sikre produktionen i Danmark fremadrettet.

Kontakt os

Alsvej 21
DK-8940 Randers SV

Mail: info@pd-automation.dk
Tlf.: +45 7070 7140

CVR. 34697337
Bank: Jyske Bank

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik